ГЕРБ: БСП иска служебна победа в район "Искър"

16:55, 11 ное 19 25 2821 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Внушаването на омраза не води до нищо добро в българската политика. Това постоянно пускане на фалшиви новини и изкривяване на действителността не прави чест на никой, който иска да нарича себе си „сериозен политик“.

Това каза областният координатор на ГЕРБ Цветомир Паунов на пресконференция в централата на ПП ГЕРБ на пл. „България“. Брифингът се състоя по повод обвиненията в манипулиране на вот в избирателните секции в район "Искър" от БСП.

БСП има представители в избирателните секции. Това са хора, които присъстват на всяко едно действие на членовете на ЦИК. Една от причините за днешната пресконференцията са обвиненията срещу г-н Любо Цеков, който беше компроментиран и имаше опити да бъде дискредитиран. 

БСП- Искър със сигнал до премиера за изборни нарушения

Лорита Радева потвърди казаното от г-н Паунов. "В район „Искър“ не спряха лъжите и манипулациите. За да бъда максимално отговорна към вас, съобщавам фактологията: имаме по равен брой членове с БСП във всяка една секция. Обидното отношение към хората, които участваха в изборния процес, са незаслужени. За мен не е изненада поведението на г-н Цветков. Борис Цветков е човекът, който в мандата си като общински съветник се разпореди и унищожи едно от детските учебни заведения в района. Умните хора умеят да понесат както победите, така и пораженията."

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама