Кошлуков два месеца без заплата - компенсира надвзети бонуси

19:43, 26 ное 19 25 3009 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков обяви, че няма да получава заплата за декември и януари, защото без да се усети е получавал с 40% повече в продължение на 5 месеца, тъй като от предходното ръководство останала такава заповед. 

"Истинският директор ръководи не с наказания, а с пример. Веднагически, след като разбрах това, си пуснах заповед и се самонаказах, като отрязах това увеличение. Не съм видял, че взимам пари отгоре, сега ще ги възстановя като няма да получавам известно време. Това, че съм взимал е напълно законно, но и напълно неморално. Извинявам се на колегите, че понеже съм напълно нехаен и небрежен, съм взимал една торба пари повече", заяви Кошлуков в предавнето "Още от деня".

След година прекъсване, България се завръща на голямата сцена на "Евровизия". БНТ залага на публично-частното партньорство за реализацията на проекта с компанията "Лигна груп". Разходите по подготовката и участието за конкурса са в размер на 400-500 хиляди лева и са покрити изцяло от спонсора.

VICTORIA ще представи България на Евровизия 2020

Като партньор по проекта ще бъде и британска продуцентска компания "Остерио", която е работила с изпълнители от световно ниво като Бионсе, "Pussycat Dolls", Роби Уилямс. По думите на генералният директор на телевизията моделът е ползван от страни като Холандия и Белгия - наемат такива партньори и компании.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама