Шофьорка оспорва глоба след удар на глиган в колата й

08:20, 04 дек 19 25 2547 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Млада жена твърди, че колата й е ударила глиган, нахлул на магистрала "Тракия". 23-годишната Михаела Иванова се разминава на косъм от смъртта. Освен сериозните травми и изпотрошената кола, тя е получила и акт за несъобразена скорост, предава Нова телевизия.

Инцидентът става на 343-ия километър на 26 ноември около полунощ. „Прибирах се през нощта от София към Бургас и ми изскочи диво животно на пътя. Исках да го избегна, но го блъснах. Като влезе под гумата ми, тя се спука и от там колата се заби в мантинелата и отиде в канавката, като се преобърна 3 пъти”, разказва Михаела.

Тя е пътувала заедно с още двама нейни приятели, които са с натъртвания и леки наранявания. Младата шофьорка е получила комоцио и разкъсани вратни мускулни влакна и сухожилия.

Михаела Иванова открои и важен проблем на магистралите в България – голяма част от мрежите около тях или са скъсани, или въобще липсват. Тя обясни още, че е карала с около 100 км/ч.

Бащата на пострадалата водачка, Станислав Иванов, заяви, че ще заведе дело срещу институциите, отговорни за състоянието на магистралите. „Недопустимо е по магистралите да има животни. Трябва да се накажат хората, които са допуснали това нещо”, категоричен е той.

От АПИ пък се въздържаха от коментар, тъй като не са открили следи от животно на мястото на инцидента.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама