Валежи от дъжд и сняг на Коледа

07:10, 25 дек 19 25 2330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Облачността днес ще е предимно значителна, през нощта над Южна България временно ще се разкъса. На много места ще има слаби валежи от дъжд, в планините и планинските райони - от сняг. Там ще се образува снежна покривка. В сутрешните часове и привечер в Западна България и Предбалкана дъждът ще се примесва със сняг.

Ще продължи да духа умерен, временно - и силен, северозападен вятър. Температурите ще продължат да се понижават, минималните ще са от 0 до 5, а максималните ще са между 3 и 8 градуса, предава БТА.

Над Черноморието облачността ще е значителна. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 8 и 10 градуса. Температурата на морската вода е 13-14 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините ще е предимно облачно, с валежи от слаб сняг. Ще духа силен до бурен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 0 градуса, на 2000 метра - около минус 7.

И през втория и третия ден от Коледа - 26 и 27 декември, ще преобладава облачно време, на места - с превалявания, предимно слаби. Ще превалява дъжд, а в планинските райони - сняг. Във вечерните и сутрешните часове и на места в Западна България и Предбалкана дъждът ще се примесва със сняг. Ще продължи да духа умерен вятър от запад-северозапад.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама