Съпругата на Шумахер загатна за състоянието му

14:16, 26 дек 19 / Свят 25 1937 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съпругата на Михаел Шумахер –Корина, се изказа лаконично около състоянието на легендарния пилот от Формула 1, пише сайтът Gong.bg.
 
На 29 декември се навършват шест години от злополучния инцидент, при който Шуми си удари лошо главата при падане, докато караше ски. След това той известно време беше в кома и претърпя няколко мозъчни операции.
 
Оттогава процесът на лечението на7-кратния световен шампион във Формула 1 се пази в пълна тайна и не се изнася никаква информация за състоянието му. През това лято 50-годишният германец претърпя новаторско лечение в Париж, а това беше разкрито от публикация на вестник „Паризиен“.

„Големите неща започват с малки крачки. Много малки парченца образуват голяма мозайка. Заедно сме по-силни. Това, заедно с обединените сили на движението „KeepFighting“, окуражава всички“, заяви Корина Шумахер в обръщение към феновете на съпруга си. „KeepFighting“ е името на семейната фондация на Шумахер, която подкрепя жертвите на инциденти и инвестира в мозъчни изследвания и такива на гръбначния стълб.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама