Кайли Миноуг свали своя песен заради пожарите в Австралия

16:18, 04 яну 20 / Свят 25 2248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кайли Миноуг
Кайли Миноуг

Рекламната кампания на най-новата песен на певицата Кайли Миноуг - "Matedong", бе прекратена заради горските пожари, обхванали страната, съобщи РИА Новости, цитирана от БГНЕС.

Клипът е направен през септември миналата година, когато започват първите пожари, но много преди те да станат опустошителни.

Три големи горски пожара в Австралия се сляха

Във видеото участват и олимпийският медалист Иън Торпе, тенисистката Ашли Барти, както и комикът Адам Хилс. Действието се развива на фона на идилични пейзажи, които не са засегнати от пожари. Клипът е финансиран от Министерството на туризма в Австралия като идея за популяризиране на страната.

Според Сали Коуп от Австралийската туристическа организация във Великобритания, разпространението на рекламния клип е спряно от уважение към пострадалите, към доброволците и към стотиците хиляди загинали животни в огъня.

Въпреки че бедствието продължава, много райони не са засегнати, и повечето туристически компании продължават да посрещат и изпращат туристи.

Властите призоваха всички пътуващи и пристигащи в Австралия да потърсят най-новата информация за ситуацията преди заминаването и по време на престоя им в страната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама