Елизабет II призовава за спешно решение на кризата с принц Хари

21:25, 09 яну 20 / Свят 25 4212 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кралица Елизабет II и членовете на кралското семейство призоваха своите сътрудници и съветници да намерят "приложимо решение" за бъдещето на принц Хари и съпругата му в кралското семейство в рамките на "дни, а не седмици", съобщават британските медии, цитирани от БГНЕС.

Вътрешната асоциация на печата и телевизия Скай Нюз цитират неназован източник на Бъкингамския дворец, който казва, че монархът и принцовете Чарлз и Уилям искат отговори възможно най-скоро.

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че се отказват от кралските си привилегии

Херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха, че се отказват от привилегиите си като членове на кралското семейство и искат да водят независим живот между Великобритания и Северна Америка.

Принц Хари и съпругата му, бившата американска актриса Меган Маркъл, обявиха, че искат да се откажат от финансовите привилегии, определени от статуса им на херцог и херцогиня на Съсекс, и да печелят парите си сами, продължавайки обаче да изпълняват задълженията си като кралски особи. От Бъкингамският дворец заявиха, че тази стъпка създава проблеми, чието решаване ще отнеме време.

Предложиха работа на Хари и Меган в шоубизнеса

Членове на най-високопоставения кръг на кралската фамилия са кралицата, нейните деца, внуците й от най-големия й син, принцовете Уилям и Хари и техните жени. Решението на принц Хари и Меган да напуснат този кръг ще промени сериозно лицето на монархията.

Принц Хари в миналото не криеше факта, че високият му статус го обременява, особено след смъртта на майка му принцеса Даяна, която загина след преследване от папараци. Меган, която е бивша актриса, наскоро направи сензационното за член на кралското семейство изявление, че е сериозно притеснена от критиките на медиите по неин адрес.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама