Slipknot с първи концерт в България

15:03, 17 яну 20 / Култура 25 2592 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Една от най-популярните метъл групи Slipknot ще изнесе първия си концерт у нас в Пловдив.

Американците включиха и страната ни в европейското си турне през 2020 г. и ще се качат на сцената като хедлайнери на четвъртото издание на фестивала Hills of Rock.

Рокфестът ще се проведе на 24, 25 и 26 юли 2020 г. на гребния канал в Пловдив, като Slipknot ще забият първите акорди в третия ден, пише БТА.

„Чувството да сме отново на турне в Европа е несравнимо. Без значение колко пъти се връщаме, винаги усещаме нужда да свирим там отново и отново. Едно е сигурно - публиката в Европа винаги е една от най-добрите в света“, подчерта вокалистът Кори Тейлър.

Още от формирането им през 1995 г. в щата Айова, Slipknot постига не само невероятни успехи с проектите си, но се превръщат и в идоли на няколко поколения.

През август 2019 г. излезе новият албум - We Are Not Your Kind, който е шестият студиен запис в кариерата им.

Считан за един от най-добрите албуми на бандата, той оглавява класациите „Билборд 200“ в САЩ и Albums Chart в Обединеното кралство, и заема челни позиции в чартовете на десетки държави по света.

Видеото към сингъла от албума - Unsainted, стана номер 1 в стрийминг платформите по света за 24 часа, като събира над 60 милиона гледания в Youtube само за няколко седмици.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама