Владо Николов защити Пранди

15:26, 17 яну 20 / Спорт 25 1688 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В периода, в който се намира България – преходен, започва нов олимпийски цикъл, има необходимост от нови лица, тъкмо Силвано Пранди е човекът, който може да го постигне. Това коментира за БНР бившият капитан на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов евентуално оттегляне на Силвано Пранди от поста старши треньор на държавния тим.

През 2009 година хората, които за първи път попаднаха под негово ръководство, бяха близнаците Братоеви, Виктор Йосифов, Слави Гоцев, Теодор Тодоров. Сега под негово ръководство в отбора започна Мартин Атанасов. Той наложи Алекс Грозданов. Сеганов вече играе през цялото време, т.е., той има нюх. Знае как да развива млади играчи. Според мен в този период той е точният човек за националния отбор“, сподели легендарният волейболист.

Виктор Йосифов и Теодор Салпаров свалят националните фланелки

Владимир Николов коментира и оттеглянето от държавния тим на Теодор Салпаров и Виктор Йосифов.

Искам да им пожелая успех в оставащото им време от кариерата и да ги поздравя за добре свършената работа. Теди особено, казвам особено, защото с него съм от 2003 до 2015 година. Това са 12 години, в които сме делили всичко. Вики се включи в отбора през 2009, ударно с трето място на европейското първенство и с награда за най-добър блокиращ и оттогава е неизменно в отбора. Винаги, в най-тежките моменти, е давал най-доброто от себе си“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама