Полфрийман и Джамбазки: Кой лъже, кой подпийва?

12:46, 18 фев 20 / Политика 25 2307 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Автор: Даяна Дюлгерова

Европейският депутат от ВМРО Ангел Джамбазки сигнализира в понеделник във Facebook, че осъденият за убийството на Андрей Монов Джок Полфрийман е поканен в Брюксел да разкаже за българските затвори. „Представителите на "градската десница" от ПП "Да България" канят своите съмишленици на среща с осъдения убиец Джок Полфрийман в Брюксел, организирана от крайните марксисти, комунисти, климатични екстремисти и болшевики от крайната левица в ЕП“, написа евродепутатът.

Няколко часа по-късно отново в социалните мрежи австралиецът Джок Полфрийман представи съвсем друга версия. „Виж ти, колегата закононарушител май отново е подпийнал! Бях поканен от член на Европейския парламент от Ирландия, но след няколко питиета сигурно е трудно да се различи Ирландия от Христо Иванов“, пише Джок Полфриймън.

По отношение на затворите, Джамбазки коментира от позицията на тежък конфликт на интереси, не само защото не е ангел, но и защото неговата партия отговаряше за този ресор през последните 3 години“, допълва той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама