Трифонов: Иде ми да освиркам комисията за НАП

15:53, 20 фев 20 / Политика 25 2837 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес излезе докладът от разследването на парламентарната комисия за изтичането на нашите лични данни от НАП. И резултатът е... че няма виновни. Никой не е виновен. Данните просто са изтекли. Значи, ако някой ви обере апартамента и вие търсите справедливост и възмездие, няма да ги получите, защото в България е така - много е вероятно никой да не е виновен. Това написа шоуменът и лидер на партията „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Facebook.

От кумова срама можеха поне да кажат, че някой е виновен – “още не знаем кой, но ще го открием”. Ей така, да оставят частичка надежда, че все пак ще търсим справедливост. Но не би. Приемете го. Приемете го, уважаеми съграждани, уважаеми българи, които нямате право на лични тайни, защото живеете в такава държава“, заяви Трифонов.

Шеги в парламента: Хакерът на НАП да получи орден „Стара планина“

Сега ми иде да освиркам цялата комисия в парламента, да викна “ууу”, “долу” и “оставка”, но се притеснявам, че утре парламентарната група на ГЕРБ ще поиска от парламентарната трибуна да се извиня. И понеже не ми е за парламентарната група на ГЕРБ ще изкрещя с пълно гърло – “УУУ!”, “Долу!”, “Оставка!", коментира шоуменът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама