Тежка катастрофа в София

23:20, 25 фев 20 25 3382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тежка катастрофа стана тази вечер на бул. „Сливница” в София, съобщи Нова телевизия. Сигнал за инцидента е подаден в 21.20 ч.

Булевардът в района на кв. "Захарна фабрика" е затворен за движение и в момента продължават огледите на местопроизшествието. Ударът е между две коли, като все още не са изяснени причините.

Кола се заби в стълб на столичен булевард, има загинал

Най-тежко е пострадала 49-годишна жена, която е управлявала единия автомобил. Минути след подаването на сигнала линейки и пожарна са пристигнали на местопроизшествието. Огнеборците се е наложило да режат ламарините, за да извадят жената. Тя е в противошокова зала на "Пирогов".

Катастрофа е блокирала трафика по бул. "Тодор Александров" в посока ж.к. "Люлин"

В другия автомобил е имало 4 момчета на около 20 години по предварителна информация. Единият от тях е управлявал колата. Взети са проби за алкохол и наркотици. По непотвърдена информация момчетата са били под влияние на наркотични вещества. След удара двама от тях бягат, а след това се връщата на мястото на катастрофата и са прегледани от лекарските екипи. Всички са с травми в главата и също са откарани в болница.

"Имаше избягали, но по-късно се върнаха сами", разказват очевидци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама