SQUID App ще бъде доставчик на новини за смартфоните на Huawei

15:30, 26 фев 20 25 2034 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

SQUID, водеща медийно-технологична компания, е избрана да бъде доставчик на новини за смартфоните Huawei във всички страни в Европа.

SQUID ще бъде партньор, който ще предоставя съдържанието на новините в браузъра Huawei и Huawei Assistant. Асистентът на Huawei може да се достигне, когато плъзнете наляво (едно плъзгане на ляво). Потребителите на браузъра Huawei и Huawei Assistant ще получават препоръчана емисия с новини от няколко различни теми, от различни вестници и списания.

Браузърът Huawei можете да изтеглите от Huawei AppGallery. Huawei Assistant ще бъде достъпен за телефоните на Huawei съвсем скоро, но сега Ви споделям линк, за да можете да го изпробвате.

„Ние сме много развълнувани, че Huawei ни избра за свой партньор, за да предостави на потребителите на своите смартфони най-интересните новини. Нашата цел е да вдъхновим младото поколение да чете по-качествена журналистика и в същото време да помогнем на издателите да получават повече трафик и приходи”, казва Йохан Отелиус, изпълнителен директор и основател на SQUID App.

SQUID App предоставя на потребителите на смартфони Huawei новини и съдържание на 29 различни езика в 43 страни в Европа. Целта на приложението SQUID е да даде лесен достъп на младото поколение до интересни и подходящи новини от надеждни източници.

SQUID App (Njuice AB), медийно-технологична компания със седалище в Стокхолм, Швеция. SQUID е бързо развиващо се медийно приложение, насочено към младите хора в Европа и Латинска Америка, в момента се развива на територията на 51 страни. Приложението получи много добри потребителски отзиви в App Store, Google Play Store и Huawei AppGallery и много положително отразяване в медиите на всички пазари, където стартира. Отсега нататък SQUID ще бъде доставчик на новини за Huawei Assistant и браузъра Huawei. Можете да намерите повече информация на www.squidapp.co.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама