Харви Уайнстийн е заразен с коронавируса

07:20, 23 мар 20 / Свят 25 2390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Холивудският продуцент Харви Уайнстийн, който беше осъден на 11 март на 23 години затвор по обвинение в изнасилване и принудителен секс се е заразил с коронавируса. Това съобщи британският таблоид "Дейли Мейл", позовавайки се на източник, пише БГНЕС.

Приеха Харви Уайнстийн в болница

Според източника на изданието коронавирусният тест е направен в затвора и е бил положителен. Уайнстийн в момента е поставен под карантина.

По-рано стана известно, че няколко часа след произнасянето на присъдата Уейнстийн е бил хоспитализиран в болницата, но след известно време е върнат в затвора. Списание "Variety", позовавайки се на представител на продуцента, тогава съобщи, че хоспитализацията на Уайнстийн не е свързана с пандемичната зараза.

23 години затвор за Харви Уайнстийн

В Холивуд избухна огромен скандал, след като Уейнстийн - един от най-влиятелните филмови продуценти в САЩ, беше обвинен в тормоз от десетки жени, включително от известни актриси като Анджелина Джоли, Ума Търман и Ашли Джъд. В резултат на обвиненията Уайнстийн беше уволнен от собствената му компания, а властите в Ню Йорк започнаха разследване срещу него, завършило с обвинителна присъда.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама