А1 дарява по 1 лев на Министерството на здравеопазването при всяко плащане на сметка онлайн

12:55, 24 мар 20 25 2192 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

А1 ще дарява по 1 лев на дарителската сметка на Министерството на здравеопазването за всяка сметка, платена онлайн. В кампанията се включват плащането на сметка на всички видове услуги от А1 през мобилното приложение Моят А1 и уеб версията му на сайта на компанията. Инициативата е част от кампанията за дигитална солидарност на А1, която има за цел да помогне на потребителите да се справят в трудната ситуация и да ги насърчи да бъдат отговорни като си останат вкъщи и ползват дигитални канали за работа, учене, забавление и взаимодействие с компанията.

Дарителската кампания на А1 започва днес и ще продължи до 30 април 2020 година. През това време компанията ще превежда по 1 лев за всяко плащане на сметка онлайн на дарителската сметка на МЗ за подпомагане дейността на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация, свързана с COVID-19.

снимка: А1

Мобилното приложение Моят А1 и уеб порталът Моят А1 на A1.bg позволяват на потребителите да управляват всички свои услуги към телекома. В тях клиентите имат на разположение описание на месечната си фактура и детайлна разбивка на дължимата сума по услуги. Потребителите могат да плащат една или всички фактури наведнъж със запазване на данните на картата и с възможност за автоматично плащане. Началният екран на приложението съдържа подробна информация за услугите от А1, което помага за лесното проследяване на потреблението и текущата сметка. С минимални усилия клиентите могат да активират допълнителни пакети и ТВ канали, да управляват своята роуминг услуга и да заявят получаване на фактура по имейл, отказвайки се от хартиената.

А1 и МВР с кампания срещу телефонните измами за коронавируса

Дигитален жест в труден момент

Дарителската инициатива на А1 е част от кампанията за дигитална солидарност, която включва редица мерки за дигитална подкрепа на клиентите в трудната ситуация. През изминалата седмица А1 даде безплатен достъп до над 200 безплатни ТВ канала, бонус от 10 000 МВ мобилен интернет, безплатен трафик към платформата Уча.се, 1000 MB мобилен интернет в Европейския съюз и 50 безплатни минути за разговори извън ЕС за абонатите в роуминг, както и безплатно решение за видео конференции за работещите от дома – Eyeson.

Този понеделник А1 пусна и безплатно приложение, което помага на потребителите да предпазят себе си и своите близки от телефонни измами – А1 Guard. Целта на тези жестове е да насърчат клиентите да останат по домовете си, да използват дигитални канали за комуникация, информиране, работа, учене и забавление. Онлайн комуникацията в момента е най-безопасното и рационално решение за потребителите.

А1 продължава с кампанията за дигитална солидарност

Клиентите стават все по-дигитални

След въвеждането на извънредното положение в страната телекомуникационните мрежи на А1 отчитат сериозно увеличение на трафика, но се справят с предизвикателството. От 13 март А1 регистрира 50% ръст на обажданията, 10% ръст на трафика на мобилни данни и между 30 и 40% увеличение на трафика през фиксираната мрежа. Голяма част от този ръст се дължи на факта, че хората си остават по домовете, но кампанията за дигитална солидарност също започва да дава резултати и все повече потребители са започнали да избират онлайн каналите на обслужване и  търговия.

Министерството на здравеопазването откри дарителска сметка за набиране на средства за подпомагане дейността на лечебните заведения в условия на извънредна ситуация, свързана с COVID-19. Дарените средства ще се използват за осигуряване на цялостни предпазни комплекти за работещия медицински персонал, за консумативи и апаратура, в това число и респиратори.

Дарителска сметка на МЗ:

IBAN BG91BNBG96613300129302

BIC BNBGBGSD

Булстат на Министерство на здравеопазването:  BG 000695317

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама