Гришо със силни думи за Хасково и България

10:40, 03 апр 20 / Спорт 25 2880 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Григор Димитров потвърди пред официалния сайт на ATP, че е дарил респираторни апарати на болницата в родния си град Хасково, за да подкрепи борбата с коронавируса в България, съобщи БТА.

Идвам от много малък град и никога не съм забравял откъде съм тръгнал. Просто искам да помогна. През целия си живот играя за България. Все още имам български паспорт. Наистина оценявам хората и тяхната подкрепа през годините. Това не е само начин да се отплатя на страната, но нещо, което дълбоко ме трогва и ме кара да се чувствам жив“, посочи тенисистът.

Той обясни, че винаги е наясно какво се случва в България. „Често забравяме кои са истинските герои в такива ситуации: всички лекари, хората, които работят в бензиностанции и хранителни магазини, почистващият персонал в болниците. Трябва да оценяваме това и не мисля, че винаги сме го правили по най-добрия начин, дори в добрите времена", заяви Григор Димитров.

 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама