“Топла храна от сърце” - Нарру и Метро даряват доставка на храна за лекарите в Пирогов

14:23, 03 апр 20 / Общество 25 1887 Шрифт:
Даяна Дюлгерова

Два пъти дневно медицинските екипи получават  топла храна от Нарру Доставка, приготвена с пресни продукти от Метро.

“Радваме се, че можем да подкрепим лекарите с това, което ние умеем най- добре - да им доставим прясна и вкусна  храна. Това е жест, който правим от сърце и се надяваме с него да доставим и малко топлина и удоволствие в трудното им ежедневие”  коментира Ивелин Илиев, управител на Хепи

Менюто за лекарските екипи е балансирано, така че да  осигури разнообразно, пълноценно, обилно и вкусно хранене за обед и вечеря. Всяка порция включва свежа салата от сезонни зеленчуци, готвено основно ястие с гарнитура и десерт, приготвени с пресни продукти от Метро, партньор на инициативата на Нарру Доставка “Топла храна от сърце ”. 

Плати сметката си онлайн и ще получиш 10 000 МВ интернет от А1

Менюто е  съобразено и с това, че много от лекарите и медицинските сестри в Пирогов дават 12-часови смени и им се налага два пъти на ден се хранят в болницата. 

“За екипите на Нарру Доставка и Метро е чест, че медиците на Пирогов ни се довериха и ни споделят, че очакват всяка наша доставка с нетърпение.

Ще продължим с голямо желание и внимание да  ги подкрепяме  до края на епидемията в България, която се надяваме да приключи по-скоро” – продължи  Илиев.  

От Нарру и Метро имат готовност да откликнат и на други болници, където има лекари, заети в борбата с корона вируса  като подкрепят екипите им с безплатна доставка на храна.

От първия ден на извънредното положение Нарру доставка превръщат кухните на Нарру в строго контролирани цехове за производство и разнос на храна. Във всички заведения на Нарру  има стриктно разписан протокол за прилагане на най-високите  хигиенни мерки , които в извънредната ситуация са допълнени с всички конкретни предписания от Министерството на здравеопазването и СЗО.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама