Соколов вече е волейболист на Динамо (Москва)

14:30, 11 апр 20 / Спорт 25 1712 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов вече ще играе за Динамо (Москва), съобщава offnews.bg. 

Диагоналът напусна Зенит Казан и вече бе представен официално като състезател на тима от руската столица с публикация в социалната мрежа Facebook. "Приветстваме Цветан в нашия отбор, като му желаем много победи в бяло-синята фланелка", гласи публикацията.

Българските волейболисти „разбиха“ Нидерландия

Соколов три пъти е печелил Шампионската лига (два пъти с Тренто и веднъж с Кучине Лубе (Чивитанова)), три пъти световното клубно първенство (отново с Тренто), става шампион на Италия с Тренто, а след това и с Кучине Лубе (Чивитанова), като печели и Купата на Италия три пъти.

С Халкбанк (Анкара) два пъти вдига Купата на Турция и веднъж се окичва със златото в местния елит, припомня БГ Волейбол. "Договорът ми е за две години. Исках да направя промяна. От Динамо ми направиха добра оферта и я приех. Москва е голям и хубав град. Няма да сменям страната, което също е положително. Целта е титлата, разбира се", коментира Соколов.

Малко след това родният волейболист реши да благодари на досегашния си клуб Зенит (Казан). “Казан, благодаря за всичко!”, написа Соколов в профила си в Instagram. Цветан Соколов и Зенит завършиха със сребърните медали в Суперлигата на Русия за сезон 2019/2020, след като от руската федерация обявиха окончателно прекратяване на първенствата поради пандемията от коронавирус. За шампион бе обявен Локомотив (Новосибирск), който е воден от Пламен Константинов. 

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си. #ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама