Момиченцето, дарило пари на „Шейново”: Аз нямам повече какво да си купувам

15:05, 14 апр 20 25 2442 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова
„Аз нямам повече какво да си купувам, а и лекарите са много добрички”, каза 8-годишната Цвета, която дари парите за рождения си ден на болница "Шейново" пред Нова телевизия.
 

8-годишно момиченце дари парите си от рождения ден на болница „Шейново”

 
Момиченцето, което мечтае да стане лекар, научило за необходимостта от средства от телевизията и пожелала да даде спестяванията си за добрата кауза. За имения си ден в неделя, когато празнува и рожден ден, получава 250 лева, но решава, че няма нужда от тях.

Жестът на Цвети трогна лекарите в болница „Шейново”. „Всяко едно дарение, което се прави от сърце, винаги е трогващо. Особено когато е от малко детенце, което с най-чистите си помисли решава да се лиши от тези парички, събирани за нея. Тези неща са много важни за нас, защото ни карат да оценяваме колко много значи нашата професия”, коментира изпълнителният директор на болница „Шейново” д-р Румен Велев.

От болницата също са подготвили подарък за Цвета. Когато обстановката в страната се нормализира, медиците ще я запознаят отблизо с лекарската професия.
 
TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама