Младеж обра и блудства с възрастна жена в Бургаско

13:27, 20 апр 20 25 2419 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Брутално престъпление в Бургаско. 18-годишен младеж е обрал и блудствал с 92-годишна жена, която живее сама и от 5 години е почти напълно неподвижна.

Младежът е внук на друга жена, която до скоро се е грижила за пострадалата. Той е задържан от полицията за по-малко от 24 часа. Направил е пълни самопризнания. В него са били открити отнетите средства.

17-годишен ограбил и набил възрастен инвалид

В сряда след полунощ криминално порявен младеж нахлува с взлом в дома на пострадалата Милка Джимертова, заплашва я с нож и ножица и отнема спестяванията й в размер на 76, 45 ст., след което блудства с нея.

„Беше с маска и ми каза: „Давай парите, давай парите, имаш пари, давай парите, ще те заколя, ще те зяколя или ще те запаля“. Казах му, че нямам пари, откъде да ги взема? Аз взимам малка пенсия и давам на жена, която ме гледа“, разказа пострадалата.

„За да влезе в дома на възрастната жена извършва взломяване на входната врата като използва нож и ножица, за да сплаши жената“, заяви ст. комисар Радослав Сотиров – директор на ОД МВР-Бургас, цитиран от Нова телевизия.

„Има две тежки престъпления. Едното е грабеж на 76,45 лв., колкото пари е имала жената и стационарен телефон. А другото е извършване на блудствени действия с нея“, посочи Любомир Петров – ръководител на Апелативна прокуратура–Бургас.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.

#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама