Двама очевидци на катастрофата се притекли на помощ на Милен Цветков

21:35, 20 апр 20 25 10070 Шрифт:
Любомира Николова Автор: Любомира Николова

Двама очевидци са се притекли на помощ на Милен Цветков, след като са станали свидетели на това как ауди Q7 се забива с бясна скорост над 100 км/ч., в спрялата кола на журналиста. Това разказа един от тях пред TOPNOVINI.BG, но пожела да не оповестяваме самоличността му.

Това са двама мъже, единият от които е седял също на червен светофар на кръстовището от отсрещната страна заедно със семейството си, както и един велосипедист.

При удара колата на Милен се е завъртяла няколко пъти и се е озовала на средата на кръстовището, а Аудито се е спряло в парапета, преди стълбите на метростанция „Витоша“.

Цялото крастовище е било осеяно от автомобилни части. Очевидецът пътувал със семейството си веднага е изскочил от колата и се е притекъл на помощ. В района на инцидента много силно е миришело на газ, затова мъжът се е втурнал към Субаруто.

В този момент вратата се е отварила и Милен е излязал от колата и с помощта на хората е отведен да седне на бордюра.

Мъжът е попитал има ли някой в колата, като е видял, че се вижда детско столче. Милен Цветков се е опитал да отговори, но не е успял и е помахал с ръка, че няма. Човекът изтичал да провери все пак дали няма някой друг с него и е видял, че от удара задните седалки са влезли под предните, но няма друг човек, пътуващ с него.

По думите му в Аудито са се возили трима младежи. Момчето возило се до шофьора причинил инцидента, не е успяло да излезе от колата, защото вратата не се е отворила и слязъл от шофьорската врата. На задната седалка се е возило момиче, което след като е слязло от колата е имало драскотина на лакътя и е поискало да я заведат до тоалетна.

Според очевидеца, никой от тях не е миришел на алкохол.

В този момент Милен Цветков  си е глътнал езика и е започнал да посинява. Сложили са го да легне и са му извадили езика, и са го напръскали с вода.

Линейката е дошла изключително бързо. Веднага след като е пристигнала на мястото на инцидента са му сложили маска за дишане. Милен Цветков е бил в тежко състояние.

Чуло се е крясък и тогава момчето, което се е возило до шофьора е избягло.        

Лъчезар Иванов: Третият спътник в колата, убила Милен Цветков, е синът ми

Шофьорът на Аудито не помнел нищо и не можал да си намери документите.

Задържаха за 72 часа шофьора, убил Милен Цветков

Въпреки притеклите се хора, които са оказали първа помощ на Милен и линейката, която е дошла бързо на мястото на инцидента, минути след това журналистът е починал.

Телевизионният водещ Милен Цветков загина в катастрофа

Поклон пред паметта му.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 mavyBully 12:24, 28 юни 23

canadian pharmacy cialis McClure underwent a kidney transplant at UPMC Montefiore in 2007

2 outsisket 16:35, 20 окт 23

propecia price in south africa Thanking everyone for contributing

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама