Бдение в памет на Милен Цветков и настояване за справедливост

13:10, 30 апр 20 25 2965 Шрифт:
Виолета Иванова Редактор: Виолета Иванова

Десетки граждани се събраха пред сградата на Съдебната палата в София на бдение в памет на Милен Цветков. С ръкопляскания и скандирания „Няма да мълчим“, хората заявиха, че настояват да има справедлив процес и адекватно наказание за смъртта на журналиста

Бдението се провежда в няколко града в страната и е под надслов „Ще възкръсне ли съдебната система”. Хората са се събрали пред сградите на съдилищата в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Стара Загора.

Снимка: БГНЕС

Адвокат: Майката на Кристиан Николов не е знаела, че той взема наркотици

В столицата десетки хора се събраха пред Съдебната палата и оставиха цветя и свещи на стъпалата на главния вход. 

Снимка: БГНЕС

Хората настояват за справедлив процес и адекватно наказание за смърт на журналиста. Те поискаха справедлив съд за причинилия смъртта на Милен Цветков и всички убийци на пътя. Хората обаче се опасяват, че няма да има справедливост заради предишни подобни случаи и резултатите от тях.

Снимка: БГНЕС

МВР призовава всички пешеходци от катастрофата с Милен Цветков да се обадят на 112

Милен Цветков загина в тежка катастрофа на Великден, при която джипа на 22-годишния Кристиан Николов се вряза с висока скорост в автомобила на Милен на бул. "Черни връх" в столицата.

TOPNOVINI.BG призовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама