Арестуваха гола жена в Харков, носила отрязана детска глава в чанта

12:15, 30 апр 20 / Свят 25 2333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Полицията в Харков задържа гола жена на една от градските улици, която държала в ръцете си нож и торба с отрязана глава на дете. Това съобщиха от пресслужбата на регионалната полиция, цитирани от ТАСС, предава БГНЕС.

"Харковската полиция задържа гола жена с нож на улицата. Гражданката държеше в ръцете си чанта с отрязана глава на дете", съобщи пресслужбата. По време на задържането жената е била „в неадекватно състояние“, се уточнява в съобщението.

Задържаната отказала да обясни каквото и да било в полицията и разпитът й продължава.

Психолог: Отгледахме си поколение, което не може да намери себе си

В същото време пресслужбата информира, че полицията е получила съобщение от местен жител, който твърди, че тази сутрин в съседната стая на мястото, където живее, открил обезглавеното тяло на 13-годишната си племенница. Изяснено било, че мъжът живее с 38-годишната си сестра и дъщеря й. За да изясни обстоятелствата около инцидента, полицията работи на мястото на събитието.

Местните медии съобщават, че според служителите на реда именно главата на това момиче е намерена в задържаната. Освен това се твърди, че по време на задържането жената е била агресивна и е нападнала полицията с нож.  

TOPNOVINI.BGпризовава за дисциплинирано и отговорно поведение пред изпитанието COVID-19. Да се обединим около каузата да запазим живота и здравето на най-близките си.
#ОстаниВкъщи - спаси човешки живот!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама