Пеевски дарява 10 хил. лева на семейството на починалата д-р Иванова

11:08, 03 май 20 25 2823 Шрифт:
Редактор: ТопНовини Автор

Народният представител Делян Пеевски ще направи дарение на семейството на починалата от Covid-19 д-р Иванова, съобщиха от ДПС. 

„От името на ръководството на ДПС, лично от името на Делян Пеевски и от мое име изказвам съболезнования на близките и колегите на д-р Илияна Иванова. Загубата е голяма, отиде си достоен човек, професионалист, майка и съпруга. Трагичен момент, свеждам глава. Поклон пред всеодтайността й!”, заяви заместник – председателят на ДПС Янко Янков.

Ген. Мутафчийски: Отиде си един достоен български лекар

Янков изтъкна, че водена от професионалния си и човешки дълг д-р Иванова до край се е борила за живота на пациентите си от Инфекциозното отделение на Сливенската болница.

Народният представител от ДПС Делян Пеевски ще направи лично дарение от 10 000 лева на семейството на починалата д-р Иванова от Сливен, била на първа линия в борбата с Covid-19 в Сливен. Сумата ще бъде преведена по посочена от близките й сметка.

Директорът на МБАЛ-Сливен: Много съжаляваме всички за д-р Иванова, не можахме да я спасим

Обсъдена е възможност Военната болница в Сливен да стане сред водещите в страната и да предлага всички възможни към момента иновации за ефективно лечение на коронавирус – това уверение е получено след проведен от тях разговор с ген. Мутафчийски, съобщи още Янко Янков.

"Ангажираността на такива отговорни хора дава надежда в Сливен да бъде провеждано най-доброто и своевременно лечение срещу коварния вирус, както и да бъде намален рискът от по-нататъшното му разпространение", заяви Янко Янков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама