Скилър: Върху името ми бе лепнато голямо незаслужено петно

20:20, 05 май 20 25 3163 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Моят живот в момента е откраднат, върху моето име е лепнато едно огромно петно - незаслужено, несправедливо петно, което аз ще направя всичко, за да изчистя. Както виждате - аз заставам с лицето си и мога да говоря за проекта, който съм развил, заставам зад идеята. Това Александър Деянов-Скилър, брат на певицата Лилана, съобщи bTV. Тя и съдружникът й Мартин Димитров, остават в ареста окончателно. Апелативният спецсъд намали паричната гаранция на брат й с 50 хиляди лева. Тримата са обвинени за злоупотреба с евросредства.

Александър Деянов е управител на фирма бенефициент по проект за иновации в бийтбокса за 434 хиляди лева. И води две дела за неизплатена част от средствата. Казва, че не може да бъде конкретен как са спрени парите, но мисли, че „от българска страна станаха нещата“. „Аз съответно оспорвам това тяхно решение в административния съд“, обяснява Деянов.

Той коментира и обвинението на сестра му: „Моята връзка със сестра ми е, че тя ми е сестра. Разбира се, помагала ми е с идеи, със съвети, тъй като тя разбира от бизнес. Знам, че в последно време много усърдно работиха по ТОЛ системите, АПИ, но не мога да бъда конкретен с какво точно са се занимавали. Знам, че много се бореха за това, шуми се сега за сигнали, които те са подавали, но това е, което знам“.

Деянов уточни, че не знае нищо за взаимоотношенията на сестра си с Васил Божков. „Аз само знам, че с този човек, с който всички я свързват и говорят, аз никога не съм се срещал, никога не съм общувал, никога не съм имал каквото и да е било общо“, казва бийтбоксерът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама