WhatsApp ще работи с един акаунт на няколко устройства

09:58, 08 май 20 / Култура 25 1947 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Популярното приложения за чат и обаждания WhatsApp скоро ще се сдобие с опция за показване на всички свързани устройства. Тази възможност ще позволи на потребителите да работят с приложението чрез един акаунт на много различни устройства.

От Facebook, които са собственици на WhatsApp, разработват тази възможност от 2019 г. и с всяка нова бета версия, приложение е оборудвано с нови възможности и функции, като в последната версия на приложението за Android (2.20.143) се вижда и новата опция за „свързани устройства“.

В по-ранна бета версия на приложението се появи прозорец „Вход за ново устройство“, който дава насоки за влизане в приложението от ново устройство при свързване към интернет, предава technews.

https://topnovini.bg/novini/859232-whatsapp-veche-pozvolyava-videorazgovor-mejdu-do-8-choveka

От WhatsApp приканват потребителите си да се свържат през Wi-Fi, защото най-вероятно биха прехвърлили файлове от основното устройство към допълнителното, които съдържат история на чат съобщения.

Поддръжката на няколко устройства в WhatsApp е една от най-чаканите функции. Тя ще позволи на потребителите да влизат в месинджъра от различни устройства, без да се налага да създават отделен акаунт.

Например, ако вече използвате WhatsApp на смартфона си, можете просто да въведете телефонния си номер и да влезете в приложението от таблет. Всеки път, когато потребител влезе от ново устройство, WhatsApp ще изпраща известие до всички свързани устройства. Ключовете за криптиране ще се променят след всяко ново влизане.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама