Бизнесът обсъжда как да преодолее последствията от пандемията

12:30, 15 май 20 25 2040 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Първата голяма конференция, насочена към малкия и среден бизнес в сферата на услугите, ще стартира дебат за икономическите предизвикателства и възможности в следващите месеци. Cobiz-20: Business after the world pandemic ще се осъществи онлайн от 2 до 4 юни и ще може да се гледа безплатно на urboapp.com, както и във Facebook страниците на URBO и Joker Media Rental, съобщиха организаторите.

Българи от цял свят заедно на благотворителен концерт срещу коронавируса

Всички желаещи ще могат да зададат своите въпроси към лидери в хотелиерството, ресторантьорството, организирането на събития, онлайн търговията, маркетинга, инвестициите и финансите. В рамките на 3 дни гостите и лекторите на конференцията ще се опитат заедно да намерят отговори на важни за бъдещето на бизнеса въпроси като: Какво можем да очакваме в икономически и финансов план след края на пандемията? Какви ще бъдат размерите на предстоящата криза? Кои са спешните стъпки, които трябва да предприемем, за да оцелеем? Кои са успешните световни примери за преодоляване на предизвикателствата пред малкия и среден бизнес? Как могат да бъдат приложени в България?

Бизнес лидери в съответните области ще проведат отделни панелни дискусии по теми като:  Икономическите и финансови ефекти от covid-19; Належащите промени в хотелиерския бизнес в България; Предизвикателствата пред туристическия сектор; Онлайн продажбите на малките и средни търговци; Оцеляване и адаптиране на ресторантьорския бизнес; Бъдещето на ивент сектора; Адаптиране на маркетинг стратегиите; Трансформацията в образованието. Своя опит ще обсъдят и предадат водещи специалисти и международни компании, които се справят успешно с бързо променящата се пазарна обстановка.

Пълната програма с панели и модератори ще бъде обявена на https://urboapp.com/bg/cobiz

Конференцията е второто голямо партньорство между URBO и Joker Media Rental след инициативата #ЖивотВкъщи в подкрепа на всички заети в ентъртейнмънт индустрията у нас. Идеята за Cobiz-20: Business after the world pandemic е провокирана от затрудненото положение, в което изпаднаха всички бизнес партньори на компаниите и желанието заедно да намерим правилните формули за адаптиране към новата бизнес реалност.

Актьори и певци в подкрепа на благотворителния концерт #ПомогниОтВкъщи2

В световен мащаб предстоящата криза се сравнява с депресията преди Втората Световна война и последвалия нов световен ред. Обсъждат се не само необходимите мерки на правителствено ниво, но и начините, по които спешно трябва да се променят отделните сектори и компаниите, за да оцелеят. Очакват ни тежки времена, времена на разтърсваща промяна и криза, непонятна за по-голямата част от нас. Като компании, чиито партньори ще бъдат едни от най-силно засегнатите в следващите месеци и години, ние от URBO и Joker Media Rental решихме да стартираме една позакъсняла дискусия“, разказа организаторът на конференцията и управляващ директор на URBO Андрей Лилов.

Повече за URBO

URBO е онлайн платформа, в която потребителите могат да открият разнообразни забавления за свободното си време. От активности, турове и услуги до курсове или тренировки, в URBO потребителите могат да намерят всичко, за да създадат своите запомнящи се моменти. За бизнеса URBO предлага платформа за лесно управление и продажба на всякакъв тип събития, услуги и активности. URBO дава възможност на бизнесите да управляват дейността си по възможно най-съвременния начин, от всяка точка на света.

Повече за Joker Media Rental

Основана през 2004г., днес Joker Media Rental е най-голямата компания за доставка на техника и технически услуги за събития в България. С над 16 години опит в страната и чужбина, Joker Media Rental предлага първокласно техническо обезпечаване на музикални събития, корпоративни събития, телевизионни продукции, специални и спортни събития. Компанията предлага аудио-визуална техника, осветителна техника, LED екрани, мултимедийна и видео техника, сценична механизация, сценични конструкции и изработка на декор, както и висококвалифициран технически персонал за обслужване на доставяната техника.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама