Пребиха с бухалки семейство, излязло на разходка с децата си във Видин

08:37, 19 май 20 25 2561 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Жесток побой над  млад мъж посред бял ден в центъра на Видин, докато извеждал децата си на разходка. По думите му е бит с бухалки, ударен е по главата, докато държал едногодишното си дете. Жена му също била бита. По случая има 4 задържани, сред които и една жена.

Владимир излиза с едногодишните си близнаци на разходка в центъра на Видин. Нападат го група мъже с бухалки. Преди ден имал друго пререкание на пътя. За да не бъде блъснат от автомобил, Владимир удря по капака на колата. Шофьорът се заканва, че ще се саморазправя с него. Ден по-късно Владимир е нападнат.

Пребиха до смърт пастир във Варненско заради една цигара

"Помолих ги само да оставя детето. Тогава бях ударен с бухалка по главата. Видях, че през това време бият и жена ми, която държеше другото дете", разказва той пред Нова телевизия.

Когато слиза от автомобила, съпругата му Кристина вижда, че Владимир е заобиколен от група мъже. От ударите, които му нанасят, той пада на земята и изпуска едно от децата си. Кристина взима двете деца и бяга. Нападателите заплашват семейството и с убийство.

Свидетели на случилото се разказват, че ситуацията е била много стресираща. Те са на мнение, че подобно нещо е недопустимо.

Близки на нападателите са на друго мнение. Според тях, мъжете са отишли да се помирят и разберат, но са нападнати от Владимир и съпругата му. Това ги провокирало да отвърнат на удара. Те твърдят, че близките им не са носили бухалки и ножове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама