Хиндлиян: Който участва в анкетата на Божков, влиза в цирка

12:08, 20 май 20 / Спорт 25 1485 Шрифт:
Даяна Дюлгерова Редактор: Даяна Дюлгерова

Председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" Степан Хиндлиян говори преди днешната среща на УС на "сините". Той коментира предложението на финансовия благодетел на "Левски" Васил Божков клубът да си избере собственик чрез електронно гласуване. За целта Божков пусна анкета в социалните мрежи.

Васил Божков пусна анкета във Facebook за бъдещето на "Левски"

Хиндлиян призова феновете да не се включват, нарече всичко това "цирк" и добави, че левскарската общност вече е застанала твърдо зад легендата Наско Сираков, съобщи bTV.

Снимка: БГНЕС

"Изглежда актуалните собственици на "Левски" не са запознати със ситуацията, защото избори вече имаше. Имаше човек, който излезе и пое отговорност. Това е живата легенда на "Левски" Наско Сираков. Той каза, че е готов да поеме нещата в свои ръце. Оттам нататък се проведе изборът своеобразно. Всички левскари се строихме зад Наско Сираков. Реално го издигнахме. Имаше всякакъв вид подкрепа от целокупната левскарска общност. В този смисъл изборите са се провели."

Подкрепа за Наско Сираков от организираните привърженици на "Левски"

"Не знам, може би г-н Божков си представя балотажи някакви. Предполагам, че резултатът няма да е различен. Който участва в това нещо - в неговата анкета, влиза в цирка. Аз се обръщам към всички, които обичат клуба - продължавайте да дарявате и не влизайте в цирка, не ставайте заложници на тая игра. Тук нас ни няма - привържениците ги няма и клубът го няма. Играта е друга, то е очевидно за всички", каза Хиндлиян.

Снимка: БГНЕС

"В крайна сметка ние сме моралните победители - публиката на "Левски", защото успяхме да стигнем дотам, че живата легенда на този клуб да излезе и да каже "Аз съм човекът!". "Левски" имаше нужда от такъв тип лидер и го намери в лицето на Сираков. Това е победа на привържениците. И това е пътят към прекратяването на модела, за който си говорим толкова дълго време, защото в крайна сметка Сираков е един от нас", добави председателят на НКП на "Левски".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама