Нинова: Борисов да не „краси“ премиерския пост, ако не знае какво се случва в държавата

13:26, 20 май 20 / Политика 25 1379 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Последните седмици сме заляти от записи, записки, SMS- и, джиратари, джиранти, приели, неприели джирата. Какво показва това? Правителството управлява не с видими решения на институциите, а с невидими записки между бизнесмени. Правителството управлява не с контрол върху Държавната комисия по хазарта и НАП, а с ценни указания към девойки в тези държавни служби от министъра на финансите, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Горанов няма спомен за СМС-ите с Божков

Докато ни обяснявахте, как 20 млн. лв. за деца с увреждания ще сринат бюджета и ги няма в държавата, виждаме, че едни 20 млн. са се размятали за финансиране на медии. Свобода на слово ли- това изглежда е илюзия в България“, коментира Нинова. Тя беше категорична: „Паралелната държава е обвила България в пашкул и я притиска до задушаване. Изсмуква силите й“.

Днес задкулисието управлява държавата, но е време за равносметка и плащане на политическа сметка. Време е премиерът, а не бушоните му да дават отговори. Ако премиерът не е знаел какво се случва в държавата, не е за този пост. Няма смисъл просто да го „краси“. Ако е знаел и не е взел мерки, е просто съучастник“, каза още Корнелия Нинова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама