Акциите срещу битовата престъпност продължават с пълна сила

21:59, 24 май 20 25 2586 Шрифт:
Редактор:

Специализираните полицейски операции за превенция на битовата престъпност и на другите видове закононарушения продължават, както преди извънредното положение. Това обявиха във Варна главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов и апелативния прокурор Владимир Чавдаров, предава БГНЕС.

“С главния прокурор сме си поставили амбициозната цел, не че статистиката ни е лоша, но в края на годината тя да бъде в съвсем други цифри“, каза Иванов.

Иван Гешев: Обявяваме война на битовата престъпност

“Основните приоритети, които бяха поставени във връзка със съвместните специализирани полицейски операции под наблюдението на Прокуратурата на Република България по отношение на битовата престъпност, по отношение на лицата с две и повече досъдебни производства, по отношение на разпространение на наркотици, и по отношение на нарушенията на Закона за движение по пътищата – техният интензитет беше намален с оглед извънредното положение. Сега с наши разпореждания са възобновени, изготвени са съответни графици по областни градове“, каза Владимир Чавдаров. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама