Театър „Българска армия” посреща публиката с "Черна комедия"

14:58, 26 май 20 / Култура 25 1936 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Театър „Българска армия” отваря врати с най-хитовите комедийни заглавия от своя репертоар.

"В знак на огромна благодарност за търпението, доверието и любовта на публиката, трупата на театъра обещава истински маратон от усмивки, опустошително забавление и невероятни емоции", заявиха от театъра.

Дългоочакваната среща със зрителите в театралния салон стартира с комедията, която вече няколко години изпълва театралните салони из цялата страна със смях и нестихващи аплодисменти – „Черна комедия”. А актьорите от спектакъла „Кафе с претенции” ще посрещнат най-нетърпеливите приятели на театъра, на откритата сцена в „София тех парк”, готови да върнат отново усмивките на лицата им, след напрегнатите месеци.

В летния маратон, с който театър „Българска армия” ще посрещне своята публика, са включени още от любимите на зрителите комедии - „Арсеник и стари дантели”, „Ножица-трепач”, „Много шум за нищо”, „Швейк”, „Секс, наркотици и рокендрол”, „Колко е важно да бъдеш сериозен”, „Да разлаем кучетата”.

Още с отварянето на театъра, ще стартират и спектаклите в любимото на театралната публика пространство - Камерна сцена „Миракъл”, където едни от най-обичаните актьори ще представят „Една нощ с теб”, „Вкус на мед” и „Любов, любов, любов”.

Касата на театъра работи всеки ден от 9:00 до 19:00 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама