Мая Манолова: В момента не правя партия

08:53, 27 май 20 25 2191 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

"В момента не правя партия и не се занимавам с партийно строителство. Тръгвам из страната, за да чуя хората и да кажем ясно, че икономическите мерки на това правителство не стигат до обикновения човек. Че Бойко Борисов продължава да пилее парите на българските данъкоплатци. Ще поискаме ревизия“, каза пред bTV бившият омбудсман Мая Манолова, след като на седящ протест пред Министерския съвет преди няколко дни поиска оставка кабинета, ревизия на властта и направи заявка за връщане в политиката.

Тя анонсира план за възстановяване на загубите от COVID-19 с 19 мерки за 19 месеца и заяви, че времето на това управление вече е изтекло.

"Решението как ще участваме ще го вземем заедно с гражданите, след като обиколим цялата страна в края на месец юли“, каза Манолова.

Мая Манолова обяви, че влиза в политиката

„Хората, които се събраха на протеста, поискаха ревизия, попитаха къде са парите. Тези хора са алтернативата и новата политическа сила, която се появява. Аз поех ангажимент, че тя ще стане първа политическа сила. Ние заявихме, че ще участваме на избори“, каза още бившият омбудсман.

„Не правим партия. От утре тръгваме из България, така че броят на недоволните ще расте“, допълни тя.

„Моята амбиция е народното недоволство да се излее в урните и срещу това  управление да излязат хора, които се смятат за демократи“, каза още Мая Манолова.

Борисов: Манолова се явява за всеки свободен пост

По повод думите на Бойко Борисов, че тя му се е молила да стане омбудсман, Манолова заяви, че това е "паник атака и посттравматично разстройство". "Психолозите обясниха много подробно какви са последствията от коронавируса – ето ги последствията", каза тя, визирайки премиера.

Не съм се молила на Борисов, но той ме молеше да не играя за кмет, защото знаеше какво ще се случи на изборите. Той загуби вота на гражданите, въпреки че впрегна целия подземен свят. Той загуби вота на хората, но спечели броенето в зала „Арена Армеец“, заяви Мая Манолова.

 

Напишете коментар
Коментари: 5
1 Анонимен 11:14, 27 май 20

Тази само знае да кудкудяка и нищо няма да направи.. както винаги.

2 Цветомир Петров 11:15, 27 май 20

Много ме забавлява кака Мая.

3 С Мая напред 11:15, 27 май 20

Не мога да разбера каква е тази злоба срещу единствената жена омбудсман, която реално помагаше на хората. Напред, Мая! Има кой да гласува за теб.

4 Симон Т. 11:16, 27 май 20

Всички тези, които харесват сега Манолова, да си спомнят какви ги въртеше само до преди няколко години... И вече няма да я харесват.

5 Трико 11:16, 27 май 20

Майче, Майче... омбудсманът си беше твоето място. Ама кокала не се пуска толкова лесно, както виждаме.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама