Гешев награди вътрешния министър и шефа на ДАНС

16:56, 29 май 20 25 2239 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Днес главният прокурор Иван Гешев награди вътрешния министър Младен Маринов, шефа на ДАНС Димитър Георгиев и други служители на прокуратурата, МВР, ДАНС и Държавна агенция „Технически операции“.

Отличията са за показан професионализъм и взаимодействие по разкриване и разследване на дела с висок обществен интерес и значимост.

Сред другите наградени попадат главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, зам.-председателят на ДАНС Николай Ненков, председателят на ДАТО инж. Цветан Китов, зам.- ръководителите на Специализирана прокуратура Ангел Кънев и Валентина Маджарова, административният ръководител на Военно-окръжна прокуратура – София Петър Димов, както и директорът на дирекция „Вътрешна сигурност“ МВР Стефчо Банков.

Отличия получиха още прокурори и следователи от Специализирана прокуратура, прокурори от Софийска градска прокуратура, разследващи от специализираното междуведомствено звено към Специализирана прокуратура, както и полицейски служители от СДВР и ГД „Национална полиция“.

„Поздравявам всички с постигнатите резултати, въпреки усилията, които полагахме по време на пандемията. Нашите колеги от министерството, които бяха на първа линия, бяха възнаградени, но смятам, че има и друга първа линия, на която именно сте вие. Затова днес можем да изкажем благодарност към всички, които работиха по емблематични случаи и въпреки затрудненията ги доведохме до успешен край. В хода на съвместната ни дейност срещаме трудности, но когато работим заедно, нещата се получават. Уверен съм, че ще продължим в тази посока“, заяви министър Младен Маринов по време на церемонията. Той също връчи награди на служители от МВР и ДАТО.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама