„Монбат“ назначи прокурист на мястото на Атанас Бобоков

21:11, 03 юни 20 25 2896 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Бордът на директорите на Монбат АД инициира процес по назначаване на нов изпълнителен директор, следвайки оставката на Атанас Бобоков.

Междувременно Бордът назначи Димитър Костадинов като втори прокурист, който да поеме ръководството на компанията и да гарантира продължаването на обичайната дейност, заявяват от компанията, съобщава БГНЕС.

Както TOPNOVINI.BG съобщи, Атанас Бобоков вече не е изпълнителен директор на „Монбат“ АД, стана ясно от негово изявление на сайта на Българската фондова борса.

Според съобщението Бобоков се е оттеглил от поста „с оглед запазване на стабилността“ на компанията и „граденото с години доверие на инвеститорите“.

Припомняме, че Атанас Бобоков заедно с брат си Пламен са обвинени в незаконен внос на отпадъци. Сред обвиняемите е и бившият зам.-министър на екологията Красимир Живков. В дома на Атанас Бобоков бе открит и списък с имена на публично известни личности от Прехода до днес, някои от които са убити през годините, а срещу имената им - фигурират различни суми. Бобоков обясни, че имената и сумите били взети от книгата „Най-богатите българи“.

Каракачанов потвърди, че е кум на Пламен Бобоков

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама