8 задържани при спецакция в Свищовско

14:23, 11 юни 20 25 2121 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

8 души са задържани при специализирана операция в Свищовско. Деветима пък са привлечение като обвиняеми за - за грабеж, принуда, кражби, нарушаване заповед на здравния министър, притежание на наркотични вещества и неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. Това съобщиха от ОД на МВР – Велико Търново.

Трима задържани след спецакция в "Столипиново"

В акцията са участвали служители от РУ – Свищов, сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Велико Търново Търново и Специализираните  полицейски сили. На един от обвиняемите за кражби е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“.  С полицейски мерки до 24 часа са задържани други 8 лица. Установен е и обявен за общодържавно издирване по досъдебно производство, съобщи Нова телевизия.

Разбиха наркоканал, минавал през Пловдив

Започнати са две досъдебни производства за отглеждане на растения от рода на конопа. Образувани са три бързи производства – за държане на наркотични вещества, шофиране в нетрезво състояние и за управление на нерегистриран мотопед, без необходимата правоспособност. Заведени са две преписки - за акцизни стоки без бандерол  и възпрепятстване на служител на реда да изпълни задълженията си по служба. Разкрити са извършителите на 4 престъпления - 2 кражби, унищожаване и повреждане на уличен кафе автомат и присвояване на лек автомобил.

Проверени са общо 51 автомобила и 79 души. Съставени са и 10 акта.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама