Трифонов: Ясно е кой трябва да си ходи

12:59, 18 юни 20 / Политика 25 2183 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Телевизионният водещ и един от най-яростните критици на сегашното правителство, Слави Трифонов коментира последната пресконференция на премиера Бойко Борисов и появилите се в интернет снимки, за които се твърди, че са от резиденция "Секвоя" в кв. "Бояна".

С публикация във Facebook той обяви, че управлението в страната е "бетонирано" и "диктаторско". 

"Министър-председателят ме посочи като враг, който иска да разруши неговото управление. Виж ти, това го казва човекът, на чието подчинение са МВР, ДАНС, армията, службите и почти всички медии. Че как мога аз и по какъв начин да разруша подобно бетонирано, диктаторско управление?", попита телевизионният водещ.

По думите му именно Борисов е причина за поредицата от скандали в странта, корупцията, 111-o място по свобода на словото и обругването на председателя на Парламента.

"Ние с вас сме зрители и за съжаление - потърпевши. Ние, като граждани, трябва да живеем в свободна, правова, уредена, законна европейска държава, каквато България под това управление видимо не е! Така, че кой е виновен за това състояние и кой трябва да си ходи? Мисля, че отговорът е ясен на всички", пише още Трифонов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама