Ново огнище на COVID-19 в звено на полицията в Пазарджик

09:39, 19 юни 20 25 2538 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Ново огнище на Covid-19. 11 служители на звено „Български документи за самоличност“ към полицията в Пазарджик са с положителни проби за коронавирус, съобщи БНР. Преди два дни там беше регистриран първи случай на служител с коронавируса.

Нов рекорд: 132 са случаите на COVID-19 за денонощие у нас

„След като беше установена първата проба с PCR тест, незабавно бяха предприети действия за изолиране на тези служители по домовете“, заяви говорителят на полицията Мирослав Стоянов. „При по-голямата част от тях нещата са без симптоми към момента, за радост“, добави той.

„Незабавно помещенията бяха дезинфекцирани и затворени за срок от 24 часа. От тази сутрин звеното работи и обслужва граждани“, каза говорителят.

Той съобщи, че ще се предприемат и допълнителни мерки за дезинфекциране на цялата сграда. „Днес се провеждат и действия за дезинфекция на помещението „Български документи за самоличност“ в Районно управление Панагюрище, където имаме също установена една положителна проба. Предполагам, че още такива тестове ще бъдат направени на контактни служители“, каза още Стоянов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама