Божков: Горанов не зачита закони, които е гласувал и подписал

08:05, 20 юни 20 25 2155 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

"Владислав Иванов Горанов не само не зачита, но и дори и не чете закони, които е гласувал, подписал и е длъжен да прилага. И ако глупостта и „услужливата памет“ са извинение, злоупотребата с власт и лъжите на член на управляващата #хунта са престъпление. Рано или късно се носи отговорност." 
Това написа във Facebook бизнесменът с 18 обвинения Васил Божков.

Той зададе въпроси към финансовия министър Горанов и публикува скрийншоти от профила си. Приложените от него документи утвърждават дължими държавни такси, а подписа на Горанов отменя заповедта.

"1. Ако „в нито един момент законът не е допускал подобно прилагане“, то тогава защо одобрената лично от него декларация за дължими такси предлага две графи за облагане – с 15% върху залозите и за 20% върху получените комисионни?

2. Ако „20% върху комисионната“ е само за покер турнирите – защо в същата одобрена от него декларация, опцията за „покер турнир“ изобщо не съществува?

3. Пред кого отговаря ДКХ и кой е отговорен за ежемесечно одобряваните декларации?

4. Всеки месец ДКХ одобрява подадените декларации за дължими такси и всяка година Владислав Горанов прави одит на комисията – как би могло да е „незаконно“ ежемесечно одобрявано таксуване?"

Напишете коментар
Коментари: 1
1 ПРАВ Е ВБ! 08:37, 20 юни 20

ЗАСЛЕПЕНИ ОТ КОМИСИОННИТЕ НЕ СА ВИДЯЛИ ОЧЕВИДНОТО!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама