Холивудски продуцент се самоуби, скачайки от небостъргач

12:26, 23 юни 20 / Култура 25 2003 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Холивудският продуцент и финансист Стив Бинг скочи от 27-мия етаж на сграда в Лос Анджелис и почина, съобщи агенция „Франс прес”, цитирана от Нова телевизия.

Бинг, който е на 55 години и е баща на детето на актрисата и модел Лиз Хърли, "изпаднал в депресия заради липсата на контакти по време на карантината", твърдят запознати, цитирани от сайта „Ти Ем Зи“. Изданието първо съобщи за кончината на магната. Не е сигурно дали депресията е подтикнала Бинг да сложи край на живота си. Финансистът скочил от тераса на апартамента си на 27 етаж в сграда в квартал „Сенчъри Сити“.

Хърли ражда сина си Деймиън през 2002 г. след кратка връзка с Бинг, който първоначално не признава детето. Според съдебни документи от 2018 г. Деймиън никога не се е срещал с баща си. Бинг има и дъщеря Кайра от бившата шампионка по тенис Лиса Бондър.

Бинг е бизнесмен, филантроп и политически донор, подкрепял кампании на Бил Клинтън, отбелязва "Дейли мейл". Той наследява близо 600 милиона долара от дядо си и започва да инвестира в киното ("Полярен експрес","Животът на Картър" и други). Смята се, че към момента състоянието му е около 590 милиона долара.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама