Кулинарният факир не спира да твори.
По време на карантината, в която Ути се е изолирал със семейството си у дома, пред TOPNOVINI.BG той сподели, че всеки ден имат жив урок с децата му Ружа и Далия по готварство.
Също така няма търпение да стане петък 26 юни и да може да излиза навън.
Днешната кулинарна тема в семейство Бъчварови е била как да приготвят джолан - заден свински с кожичката....и макар че, е юни и лятото дойде телевизионният водещ намира пълно основание да приготви тази рецепта в един такъв студен и дъждовен Софийски ден.
Необходимите продукти за приготвянето са:
Заден свински джолан с кожичката;
500мл. хубаво червено вино;
Глава лук;
Глава чесън;
малко мед;
захар;
2с.л. пушен червен пипер;
2 с.л. барбекю сос;
Снимка: Ути Бъчваров
Начин на приготвяне:
„Взимате един керамичен гювеч и вътре слагате натритият със сол и черно пиперче джолан, за да направите пушения сос запържете в тиганче, нарязаните на ситно лук и чесън, добавете щипка захар и малко мед и 500 мл. червено вино. Щом намали обема си на половина добавете около 500 мл. вряла вода, барбекю сосът и червения пушен пипер, който по ваш вкус може и да е леко лют. Нека поври още 2-3 мин. и прехвърлете в гювеча при джолана, захлупете и печете във фурна 120 градуса 8 часа. За гарнитура към него може приготвите картофено пюре или ориз.
Снимка: Ути Бъчваров
Това кулинарно изкушение е подходящо за консумация с бутилка вино от BOLGARE.
Ути нищо и никой не може да го спре,само Чък Норис ,но те са приятели !
92 g L Serine 2 cialis for sale
Values are given as Normalized eXpression NX cialis on line