Жени Калканджиева се извини за съседския скандал, държала се „непристойно“

14:55, 25 юни 20 25 2357 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Жени Калканджиева е осъдена да плати глоба от 300 лв. по образуваното срещу нея дело за дребно хулиганство след скандал със съседи, съобщи bTV.

„Мис България” 1995 беше задържана в нощта срещу Гергьовден тази година, след като влезе в остри пререкания с хора от кооперацията, в която живее, и дори хвърля сурови яйца по тях. Съседка заяви, че шефката на популярна модна агенция дори ударила майка ѝ, блъскала по врата на семейното им жилище и обиждала семейството.

Задържаха Жени Калканджиева след съседски скандал

Пред съда днес Калканджиева се извини за постъпката си и сама определи поведението си като „непристойно”. Обяви, че се е държала така в момент на безсилие и безпомощност. Каза още, че иска всичко това да приключи по-бързо, тъй като и синът ѝ бил потърпевш от случващото се. Веднага след скандала Калканджиева пожела момчето да отиде с нея в ареста, което предизвика проверка от Агенция за закрила на детето.

Съпругът на Жени Калканджиева се сби със съсед

Пред магистратите „Мис България” 1995 каза още, че делото е „провокация”, която цели опетняване на имиджа ѝ. Калканджиева представи и писмо в нейна подкрепа, подписано от част от съседите ѝ.

Решението на съда да глоби шефката на модна агенция подлежи на обжалване. Тя заяви, че е готова да плати санкцията, но все пак искала да се консултира с адвокатите си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама