Едмонд Назарян: Пожелавам на ЦСКА да ликува с Купата на България

13:25, 26 юни 20 / Спорт 25 1789 Шрифт:
Юлиан  Тодоров Редактор: Юлиан Тодоров

Пожелавам на отбора на ЦСКА и всички армейски фенове в сряда да ликуват с Купата на България. Това заяви младата надежда на българската борба Едмонд Назарян, добавяйки, че ще направи всичко възможно да присъства на трибуните заедно с баща си – Армен, и да подкрепи тима срещу Локо Пд в сряда от 19:15 часа, предава БГНЕС.

Феновете на ЦСКА поискаха повече публика на финала за Купата

Европейският шампион по борба и голям приятел на ЦСКА завоюва още един личен връх през тази година. Този път отличието не се дължи на великолепната му техника на тепиха, а на старанието и знанията, показани в класната стая. Първенецът на Стария континент завърши средното си образование в училището към Руското посолство не само с диплома с отлични оценки по всички предмети, а и със заслужен златен медал.

БФС призова да няма струпвания на фенове по стадионите

Амбициран съм успехите в спорта и образованието ми да вървят заедно и се радвам, че постигнах това признание. Пожелавам на отбора на ЦСКА и всички армейски фенове в сряда да ликуват с Купата на България. "Ще направим всичко възможно с баща ми да подкрепим тима от трибуните“, заяви щастливият Едмонд след училищната церемония.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама