Христо Иванов: Хората искат равен закон за всички

18:10, 10 юли 20 / Политика 25 2189 Шрифт:
Автор:

Лицата, срещу които има заплахи, се охраняват от полицията. Доган е най-обикновен гражданин на републиката. Двамата с Пеевски със сигурност могат да си позволят и по-добра охрана. На тях им трябва престиж, за да покажат, че законът е под тях. Това заяви пред bTV лидерът на "Демократична България" Христо Иванов. 

"Всичко това е един затворен възел от затворени очи на държавни институции. Хората искат нещо много просто - равен закон за всички. Това е в центъра на всички тези събития", заяви той.

Акцент на деня: Главният в НСО падна в боя

"Не се изчерпва всичко с охраната на Доган. Представяте ли си ужасяващата пародия, в която българските турци биват представлявани от доносник на ДС. Това е човек, който е работил срещу тях", допълни Иванов. 

Той определи като несериозно да има новина от факта, че вече български граждани ще имат достъп до родния плаж.

Христо Иванов заяви, че е подготвена строга организация за проявята в събота на Росенец. "Купили сме маски, осигурили сме стюарди, писах писмо до шефа на полицията и кмета в Бургас. Засега обаче не сме получили отговор", допълни бившият правосъден министър и разкри, че събират подписка, с която да инициират  издигане за постоянно на българския флаг там.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама