Доган се надява масовото плажуване в парк "Росенец" да не доведе до сблъсъци

09:30, 11 юли 20 / Политика 25 1816 Шрифт:
Любомира Николова Редактор: Любомира Николова

Бариерата в парк „Росенец“ беше премахната, но продължава да няма свободен достъп до имението, свързвано с Ахмед Доган. Почетният председател на ДПС е вътре и покани екипа на bTV да снима скандалната плажна ивица, станала известна със злополучното акостиране на Христо Иванов.

"Пускат ни в имота само с условие да не снимаме почетния лидер на ДПС", съобщава екипът на bTV.
Получаваме покана от архитект Калин Тихолов, създателят на имението. Малкият кей завършва със синя стъклена пирамида, целта на която е да генерира енергия.Вляво от нея е пясъчната ивица.Вече е сложена преграда между частния имот и така наречения плаж в парк Росенец, плажната ивица тук със сигурност няма 200 квадратни метра.

Пълно е със зеленина и рози, за които се грижи лично Ахмед Доган. Той ще остане в сградата. От Младежкото ДПС се организирали също да присъстват в негова защита. Охраната от НСО не била по негово желание там, а случаят с Христо Иванов смята за провокация.

Въпреки това, знамето е оставено забито да се вее на пясъка. За влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната смята, че не е особена гордост и че нищо няма да се промени, защото българският народ винаги търси месия да го спаси.

 

В огромен парник около имението лидерът на ДПС отглежда био краставици и домати. А за сградата и земята твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания Нефтозавод.

Надява семасово плажуване до неговото имение да не доведе до ескалации и сблъсъци.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама