Политически анализатор: Христо Иванов е големият печеливш от случващото се в „Росенец“

11:10, 11 юли 20 / Политика 25 1588 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

В момента присъстваме на красивия разказ на новата история на „Демократична България“ и на Христо Иванов. В цялата картина той е печелившият. Така политическият анализатор проф. Антоанета Христова коментира протеста на плаж „Росенец“ в ефира на bTV.

Преди той спечели, използвайки БСП, а в момента може би БСП и другите искат да спечелят от него. Естествено е ГЕРБ да вижда опонент в негово лице и някои хора да си изпускат нервите, пишейки постове като този на министър Данаил Кирилов“, коментира Христова.

Желанието за "промяна" събра хиляди край Росенец

Антоанета Христова коментира и поведението на президента Румен Радев през последните дни. „От началото на присъствието си в политическото пространство президентът има ролята на политически лидер. Той не влезе в ролята на президент. Поради тази причина настрои своите привърженици и другата част от хората един срещу друг. В резултат на този процес той създаде такова разделение, че затрудни функционирането на добрата комуникация между него и останалите институции“, на мнение е Христова.

Акцент на деня: Главният в НСО падна в боя

Президентът се опитва да намери някакъв правилен път - ту е обран, ту е гневен. Според мен е учуден от цялата ситуация, в която попада. Това няма нищо общо с глобалната картина“, коментира от своя страна експертът по комуникации Любомир Аламанов.

Според него Румен Радев е направил груба грешка, че веднага не е уволнил както шефа на НСО, така и хората, които са били на плаж „Росенец“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама