Цветанов узря като политик и не бива да се подценява, убеден е проф. Мирчев

10:08, 17 юли 20 / Политика 25 1929 Шрифт:
Автор:

Цветан Цветанов има огромен потенциал, защото е подкрепен от братска Америка. Той много узря като политик и не трябва да бъде подценяван. Това заяви пред БНТ политологът проф. Михаил Мирчев.

Бунт и в община Костенец, повече от 30 напуснаха партия ГЕРБ

"Ако той излезе със своя партия на политическата сцена, половината ГЕРБ ще отиде при него и ще унищожи новите играчи, които все още са толкова несигурни", допълни той.

Михаил Мирчев: Цветанов показа, че е следващият десен политик в България

Според него "драгите патриоти ще измрат групово". "ВМРО, НФСБ и Атака са на смъртния одър. Мая Манолова няма никакъв шанс, същото е със Слави Трифонов", убеден е проф. Мирчев.

И допълва, че целият кабинет виси на косъм. Вчерашният осми ден на протести той определи като голяма манифестация, защото е бил обиколен целия вътрешен ринг.

Според Стойчо Стойчев последните видеозаписи и сересета, които се появяват в публичното пространство, ще  отворят  Кутията на Пандора. "Партии и частни организации наемат бивши служители на спецслужбите. Сега технологиите са популярни - всеки с телефона си може да прави видео. Нямаше една обща снимка, на която премиерът да е на снимка с пари, заяви политологът.

Той призна, че може да прогнозира към кой сценарий за решаване на политическата криза вървим, но заяви, че най-разумният е този парламент да изкара мандата си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама