Нинова отрече да е собственик на луксозен хотел в Гърция

11:53, 17 юли 20 / Политика 25 2311 Шрифт:
Автор:

Днес разбрах от публикации на една определена медийна група, че член на БСП имал роднина, който има хотел в Гърция, който всъщност бил мой. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира медийни публикации, в които се твърди, че тя имала хотел в Гърция.

"Нескопосаният опит за компромат е лъжа от първата до последната дума. Нямам хотел нито в Гърция, нито другаде. Ето това е медийната бухалка срещу непослушните. Изпращам този текст до същите медии. Мерило за журналистическата етика и стандарти ще бъде дали ще го публикуват като право на отговор. Независимо от това и понеже се боря за правова държава и върховенство на закона, веднага завеждам дело за тази публикация. Когато спечеля делото парите ще даря за благотворителни цели", допълни Нинова.

Социалисти заседават без Нинова, тя стяга митинг на жълтите павета

В четвъртък в "Монитор" беше публикувано разследване на "Телеграф медия", според което председателят на БСП е собственик на луксозен хотел за десетки милиони евро в Гърция. Изданието твърди, че тя е успяла да придобие турбо луксозния хотел „Мираджио Термал Спа Ризорт“ на Халкидики.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама