Русенски цех за хидроизолации изгоря до основи

13:44, 20 юли 20 25 2055 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Малък цех за хидроизолации в Русе е изгорял рано тази сутрин, съобщава Нова телевизия. Предполага се, че до пожара се е стигнало заради човешка небрежност.

В склада се съхранявали материали за покривна изолация и инструменти на фирмата, разказва собственикът Петър Петров пред bTV. 

Огънят е пламнал в производственото помещение на цеха в 5.30 ч. сутринта. На мястото е бил един работник, който е останал невредим.

Сградата има видеонаблюдение, но камерите също са пострадали при пожара и няма да помогнат за изясняване на причините за инцидента.

Огънят се е разраснал и до съседния имот, като само навременната реакция на пожарната служна е спасила къщата, намираща се в близост. Пламъците обаче са стигнали до паркирания автомобил и са го изпепелили.

38-годишният собственик е опитал да премести колата си и в резултат е пострадал. Гърбът му е обгорял и е бил транспортиран в болница.

Намиращият се на бул.“България“ склад не е обграден от много жилищни имоти, а след потушаването на пламъците не е регистрирано замърсяване на въздуха.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама