Ицо Хазарта: Ние си заслужаваме Доган и Пеевски, не и младите обаче

14:10, 20 юли 20 25 3455 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Трудно ми е да повярвам, че някой би го интересувало мнението на такъв като мен относно протестите и случващото се в България през последните дни. Виждам обаче, че повечето, ако не и всички представители на българския шоубизнес си мълчат, очевидно заети с изкуството си и с други значими неща. Бих подминал случващото се, както съм постъпвал и друг път, но усещам, че ако мълча в такъв момент, ще се срамувам от себе си, коментира рап изпълнителят и основател на „Ъпсурт“ Ицо Хазарта пред e-vestnik.bg

Певецът поздрави Христо Иванов и Иво Мирчев за акцията край „Росенец“, а по повод поредния вот на доверие срещу правителството посочи: „Каквото и да стане на тоя вот, аз все ще трябва да работя, за да има какво да ям. Бизнесът ми, слава Богу, не зависи от обществени поръчки и от еврофондове“.

Относно Бойко Борисов – не искам да разсъждавам за клипчета, снимки, шкафчета и чекмеджета, вярно ли е, не е ли вярно, и защо е допуснал някаква „дама“ да го снима в собствения му дом“, каза Ицо Хазарта и изтъкна, че има проблем с рекета на безброй малки и големи бизнесмени, както и с подбора на кадри на всички нива.

Вижте го Дани Кирилов, човекът с книжката за оцветяване, конкуриращ попова лъжичка с интелекта си. Това е министър на правосъдието. Представете си какво унижение изпитва всеки един адвокат, съдия или изобщо човек, свързан с юридическата сфера, когато вижда своя висш представител в правителството“, коментира той.

Относно г-н Доган и г-н Пеевски може да се напише доста. Казано накратко – мисля, че си ги заслужаваме. И моето, и предишното поколение. Не и младите, обаче. Сигурен съм, че младите ще им го покажат по съответния начин“, заяви Ицо Хазарта и подчерта, че подкрепя протестите, защото от това правителство и парламент вредата е по-голяма, отколкото ползата.

Що се касае до г-н Гешев – ако непременно трябва да остане на работа в прокуратурата, то оптимален вариант би бил да стане пазач на паркинга й. Вярвам, че всички ние се убедихме в безспорните му качества за тази длъжност“, смята той.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама